Arbeta Här

Sök jobb på Daftö

Chockladhjul på Daftöland

Sommarjobb på Daftö

Rekryteringen för sommaren 2017 börjar närma sig. Varje år söker vi engagerade medarbetare som sprider glädje och ser till att alla våra gäster får en härlig och minnesrik vistelse hos oss. Vi välkomnar ansökningar från 16-åringar och uppåt, men vi ser gärna att du har fyllt 18 år. Vi har öppet året runt, och kan erbjuda jobb även under för- och eftersäsong, men under v. 25-34 måste all personal vara på plats. 

Skicka din ansökan till Mia Kempe, mia@dafto.se , eller besök vår jobbsökardag lördag 11 mars, för en snabbintervju och möjligheten att träffa dina eventuella framtida kollegor. Vi startar kl 11.00 och beräknas hålla på till 15.00.

Vi söker Housekeepingansvarig

Vi söker en engagerad, driven och inspirerande ledare till vårt housekeepingteam. Du behöver ha sinne för ordning och reda samt ett stort intresse för inredning. I tjänsten ingår ansvar för administration, interiör/koncept och städ. Intervjuer och rekrytering sker löpande, så vänta inte med din ansökan. Skickas till mia@dafto.se.

Kort om Daftö

Daftö Resort i Strömstad är en femstjärnig semesteranläggning med nöjesparken Daftöland, camping, stugbyar, pooler, konferens, salta bad, restauranger och pirater, i Sveriges kanske skönaste miljö. På anläggningen finns 130 stugor, 700 campingtomter och mer än 4000 människor befinner sig på Daftö och Daftöland en solig julidag. Daftö Resort har flertalet gånger blivit utsedda till Sveriges bästa familjecamping och har många internationella utmärkelser. 

Med detta i bagaget ska vi fortsatt vara den bästa campingen i Sverige, erbjuda semesterfiraren en häftig upplevelse med hög kvalitet, många aktiviteter och god service i ett unikt läge vid havet. 

Personalbyn

Säg till om du behöver boende. Eftersom vi har begränsat antal bäddar, kan vi inte garantera boende till alla. Vi har 35 bäddar i personalbyn. Skriv i din ansökan om du behöver boende.