Arbeta Här

Sök jobb på Daftö

Ekonomiansvarig

Daftö Resort söker en kunnig ekonomiansvarig som kommer att få sköta alla ekonomigöromål, stora som små, från kontering av leverantörs- och kundfakturor till budget och bokslutsarbete.

Du har en ekonomisk utbildning och har tidigare erfarenhet av ekonomiskt arbete. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av att arbeta på mindre företag och förstår innebörden av att vara delaktig i alla de ekonomiska processerna, då du kommer att ha en central ekonomisk roll.

Vi söker dig som är driven, kommunikativ och som vill axla en bred nyckelroll under bolagets fortsatta resa. Du kommer bli en del av ett mindre team med familjär och positiv stämning och vi söker därför dig som tycker om att arbeta i grupp.

Du har en vilja att utvecklas och tar själv ansvar för att finna de svar du söker. Som person är du också strukturerad och utför dina arbetsuppgifter med hög kvalitet inom utsatt tidsram. Du trivs med att ha varierande arbetsuppgifter och är en serviceinriktad person som tycker om att hjälpa till. Då detta är en bred roll söker vi också någon som har en prestigelös och positiv attityd när nya arbetsuppgifter dyker upp.

I tjänsten som ekonomiansvarig ingår bland annat:

  • Löpande redovisning och ekonomiska avstämningar
  • Månadsbokslut och rapportering till VD och ledningsgrupp
  • Uppföljningar och analyser
  • Leverantörsfakturor
  • Budget för företaget samt för varje resultatenhet
  • Kassasystem och kontanthantering
  • Löneadministration
  • Moms- och skattedeklarationer
  • Bokslutsarbete
  • Övriga administrativa uppgifter

Tillträde enligt överenskommelse. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta VD Lena Kempe via mail: lena@dafto.se

Vi vill ha din ansökan senast den 15 augusti. Skicka din ansökan till: lena@dafto.se

Daftö Resort är en femstjärnig året runt-öppen semesteranläggning vid Bohuskusten utanför Strömstad, som under 2016 hade 250 000 gästnätter. Med boende och aktiviteter för alla smaker, äventyrspooler och den egna nöjesparken Daftöland är familjeföretaget Daftö Resort en av de ledande campinganläggningarna i Europa.

Vi söker Housekeepingansvarig

Vi söker en engagerad, driven och inspirerande ledare till vårt housekeepingteam. Du behöver ha sinne för ordning och reda samt ett stort intresse för inredning. I tjänsten ingår ansvar för administration, interiör/koncept och städ. Intervjuer och rekrytering sker löpande, så vänta inte med din ansökan. Skickas till mia@dafto.se.

Sommarjobb på Daftö

Varje år söker vi engagerade medarbetare som sprider glädje och ser till att alla våra gäster får en härlig och minnesrik vistelse hos oss. Vi välkomnar ansökningar från 16-åringar och uppåt, men vi ser gärna att du har fyllt 18 år. Vi har öppet året runt, och kan erbjuda jobb även under för- och eftersäsong, men under v. 25-34 måste all personal vara på plats. 

Skicka din ansökan till oss på jobb@dafto.se , eller besök vår jobbsökardag, som vi har i mars, för en snabbintervju och möjligheten att träffa dina eventuella framtida kollegor. 

Kort om Daftö

Daftö Resort i Strömstad är en femstjärnig semesteranläggning med nöjesparken Daftöland, camping, stugbyar, pooler, konferens, salta bad, restauranger och pirater, i Sveriges kanske skönaste miljö. På anläggningen finns 130 stugor, 700 campingtomter och mer än 4000 människor befinner sig på Daftö och Daftöland en solig julidag. Daftö Resort har flertalet gånger blivit utsedda till Sveriges bästa familjecamping och har många internationella utmärkelser. 

Med detta i bagaget ska vi fortsatt vara den bästa campingen i Sverige, erbjuda semesterfiraren en häftig upplevelse med hög kvalitet, många aktiviteter och god service i ett unikt läge vid havet. 

Personalbyn

Säg till om du behöver boende. Eftersom vi har begränsat antal bäddar, kan vi inte garantera boende till alla. Vi har 35 bäddar i personalbyn. Skriv i din ansökan om du behöver boende. 

 
fr.
1 860.- stuga 3 nätter
 
fr.
600.- camping 3 nätter